За нас

Кои сме ние

СтруктАрт ООД е българска строителна компания с фокус върху жилищното строителство.

Дългогодишният опит на компанията в строителството на жилищни, административни, промишлени и обществени сгради, хотелски комплекси, инфраструктура и съоръжения е стабилна основа и гаранция за високото качество на всеки един наш проект.

Ние от СтруктАрт непрестанно работим за подобряване на качеството на нашите услуги.Следваме най-новите технологии в строителството, използваме съвременни строителни системи и механизация, подобряваме уменията и компетенциите на екипа ни. Важна и отговорна част от нашата дейност е да осигурим необходимите условия по безопасност на труда в процеса на строителството.

Упражняваме контрол върху всеки един етап от строителството: от проектирането и изпълнението на проекта, до въвеждане в експлоатация на строителния обект. Така гарантираме високо качество и стандарт с който отговаряме и на най-взискателните ни клиенти.

СтруктАрт е Вашият надежден и коректен партньор, ангажиран с пълния цикъл от услуги по реализацията  на строителен проект, чието изпълнение е внимателно планирано и грижливо извършено с адекватен  модерен дизайн и отличното качество.

structart
crane-drone

Нашата история

Компанията е основана през 1998 година в София и работи на територията на цялата страна като „ХЕЛИ-Н” ООД . През 2019г. се преименува на СтруктАрт ООД.

Управлява се от двама строителни инженери с дългогодишен и богат професионален опит във всяка една област на строителния бизнес.

С постоянство и отдаденост успява да се разрастне от малка фирма-подизпълнител, изпълняваща различни етапи от строителния процес, до строителна фирма която, инвестира и изпълнява всички етапи на строителството.

През годините СтруктАрт ООД е изпълнила и реализирала над 80 строителни обекта в цялата страна с над 200 000 квадратни метра РЗП.

От 2005 г. до днес СтруктАрт ООД поставя фокус върху строителството на модерни жилищни сгради в София и страната, като до момента успешно и качествено е изградила и въвела в експлоатация над 300 апартамента. 

Мисия

Мисията на СтруктАрт винаги е била една и съща: да бъдем еталон за качество, висок стандарт и естетика в проектирането и изпълнението на строителни обекти.

Визия

Нашата визия е да осигурим приемственост и устойчив растеж, чрез влагане на професионализъм, предаване на знания, запазване на доверието и коректно отношение към нашите клиенти и партньори.

Основни ценности

Нашите ценности показват какво стои за името СтруктАрт.
Те са основните стълбове споделяни от всеки един в компанията. Качества, които искаме да създаваме и развиваме:

Нашият екип

СтруктАрт разполага с екип от опитни професионалисти: строителни инженери, юридически съветници, икономисти и административен персонал, които работят заедно от основаването на компанията.
Това ни помага да работим с увереност, качествено и ефективно.

инженер Николай Колев

Г-н Николай Колев е основател на компанията и управляващ съдружник в СтруктАрт ООД. Завършва висшето си образование през 1995г. във ВИАС (сега УАСГ), факултет по Транспортно строителство, специалност Пътно строителство. Започва професионалната си кариера през 1998г. От 2001г. до днес управлява собствени компании от строителния сектор.

инженер Николай Янев

Г-н Николай Янев е управител и съдружник в СтруктАрт ООД. Завършва висшето си образование през 1998г. във ВИАС (сега УАСГ), в Строителения факултет, специалност Промишлено и Гражданско Строителство (ПГС). Започва професионалната си кариера през 1998г. От 2003г. до днес е съдружник и управител на собствени компании от строителния сектор.
Инженер Николай Янев в съдружие с инж. Николай Колев, поставят основите и успешно развиват и ръководят вече 20 години СтруктАрт ООД.

инженер Ани Танева

Г-жа Ани Танева е нашият старши инженер и тя отговаря за точното изпълнение на всички оперативни и финансови въпроси, както и за своевременното осигуряване на всички наши строителни обекти с необходимите им материали и други ресурси. Г-жа Ани Танева управлява и отговаря за недвижимите имоти, собственост на компанията.

Янчо Колев

Янчо Колев е мениджър бизнес развитие в СтруктАрт. Той участва активно в преговори с български и международни бизнес партньори и доставчици. Изготвя анализи на финансовите отчети, ръководи продажбите и отговаря за сектор човешки ресурси. Притежава бакалавърска степен по Бизнес Администрация (Финансов мениджмънт) от Университет Помпеу Фабра (Universitat Pompeu Fabra) в Барселона, Испания и Университет Чулалонгкорн (Chulalongkorn University) в Банкок, Тайланд. Работил е като финансов одитор, разследващ финансови измами, за голяма международна компания.

Партньори

Ние в СтруктАрт ООД вярваме, че успехите са краен резултат от колективните усилия и коректни партньорства.
За да бъде едно партньорство продуктивно и ползотворно, считаме за основополагащо прозрачността в бизнес отношенията и високото ниво на професионална компетентност на всяка от страните. С гордост ви представяме нашите партньори, с които сме изградили силни и дълготрайни отношения, които са едни от основните двигатели на нашия споделен успех.

Референции

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ЕКИПА НИ ДНЕС!

За да бъде един проект професионално и успешно реализиран, ние вярваме, че всичко започва с подбора на високо компетентен и мотивиран екип от професионалисти. Ето защо, нашата компания поддържа и доизгражда силно мотивиран и продуктивен екип от опитни служители, които придават голяма стойност на всеки един проект и допринасят за дълголетието на СтруктАрт дори по време на трудни икономически ситуации в цялата страна

НАШАТА ГРУПА

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com