Строителство

В какво сме най-добри

СтруктАрт ООД е строителна компания, с професионален фокус върху строителството на сгради и съоръжения, която следва мотото „Ние не правим неща, които са извън нашата компетентност“. Всеки започнат от нас строителен обект е гаранция за високо качество на изпълнение, експертност и професионален подход.

001-sketch-1
Подготовка за строителство

Предпроектни проучвания,изготвяне на финансов и правен анализ на предстоящото строителство. Проектиране на сгради, съоражения и конструкции. Иготвяне на План за безопастност и здраве, План за организация и изпълнение на строителството , Календарни и мрежови графици.

crane
Строителство

Изграждане на Строителната конструкция – „ Груб строеж”; Ръководене на строителни обекти; Координиране с подизпълнители. Свържете се с нас за повече информация и поискайте оферта за изпълнение на вашия строителен проект!

004-sketch
Проектиране и инженеринг

Нашият инженерен екип ще проектира всички части от техническия проект и изпълни всички дейности по успешното изграждане на вашия строителен обект.

007-idea
Довършителни работи

Нашият екип от опитни строителни работници ще придаде финалния облик на вашия обект – от зидарията и прокарване на инсталациите, до полагането на подови настилки, през бояджийските работи и санитарията, до детайлите от интериорния проект и всичко друго, което ще превърне новопостроеното жилище в дом.

008-cogwheel
Строителна механизация под наем

Предлагаме строителна техника и механизация под наем -свържете се с нас и ние ще ви дадем оферта за наем на фасадно рамково скеле от най-висок клас на сигурност и натоварване, кулокранове Liebherr , многооперационен багер New Holland машини за мазилки и замазки както и друга мало и средно габаритна техника.

road
Пътно строителство

На база компетенции и натрупан опит в пътното строителство, предлагаме услуги свързани с реализацията на линейни строителни обекти.

005-hook
Строителство на сгради и съоражения

Строителството на сгради и съоръжения е основна дейност на компанията СтруктАрт ООД. Над 20 години опит и позитивните референции на нашите възложители/клиенти за свършената работа през годините са атестатът ни за професионализъм.

apartment
Продажба, управление и отдаване под наем на имоти

На база професионални качества и натрупан опит, освен чисто строителната дейност, СтруктАрт изгражда и реализира и собствени инвестиционни проекти. Всички наши жилищни сгради се отличават с модерна визия, функционалност на жилищните площи и уникален архитектурен дизайн в хармония със заобикалящата ги градска среда.

003-customer-support
Вътрешен технически контрол

Използвайте някои от нашите експерти за технически и инженерингов контрол при реализацията на вашия строителен обект.

010-helmet
Други инженерни услуги

Предлагаме решения в сферата на: Укрепване на строителните почви с използване на геосинтетика, Специализирани хидроизолационни системи чрез обемна кристализация на бетона. Изграждане на „зелен покрив” и други. Свържете се с нас за да отговорим на вашите конкретни инженерни въпроси или запитвания.

Текущи проекти

Най-новите ни проекти в сектора на жилищното строителство са най-доброто представяне на нашето разбиране за качество и прецизност в строителството.

ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ОПИТ В СТРОИТЕЛСТВОТО

ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

СтруктАрт ООД разполага с екип от професионалисти – инженери, архитекти, юристи, икономисти и административен персонал, който работи заедно от основаването на компанията. Това ни помогна да формираме адекватния си подход, когато работим върху всеки един етап от строителния процес.

С АНГАЖИРАНОСТ КЪМ ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ

СтруктАрт ООД поставя високи изисквания към всички членове на екипа си, като започва от общите строителни работници, майстори, подизпълнители, административен персонал чак до главните инженери. По този начин ние гарантираме високо качество и последователност при изпълнение на строителните работи.

Усъвършенстваме нашите умения с всеки проект

Доброто управление на проекти в строителния бизнес означава да работим по-интелигентно.
Следваме най-добрите практики и технологични решения в строителния сектор, като прилагаме оптималното ниво на механизация, автоматизация и квалифицирана работна ръка.

НАШИЯТ ЕКИП

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com